Privatlivspolitik

GDPR / PRIVATLIVSPOLITIK

Jeg hedder Line Ditte Nielsen og jeg er coach, yogalærer og Human Design energi guide. Jeg udbyder 1:1 forløb til private og selvstændige, selvkærlighedscirkler, Human Design readings og andre løbende events og arrangementer. 

Når du skriver til mig med henblik på et muligt samarbejde, gemmer jeg din e-mail samt dit navn i højst 3 måneder. Samtidig opbevarer jeg de oplysninger, du giver mig på mail eller på anden vis. Hvis du vælger ikke at starte et samarbejde op hos mig, sletter jeg mails og andet fra dig med det samme. Human Design Charts bliver sikkert gemt på min computer.

Mails gemmes i højst 3 måneder efter endt forløb eller session. Ønsker du ikke, at jeg gemmer dine oplysninger, kan du altid bede mig slette dem med det samme.

Jeg gemmer dit Human Design Chart sikkert på min computer. Her gemmes ikke personfølsomme oplysninger. Du kan til enhver tid bede mig slette dit chart. 

Ved online forløb gemmer jeg al kommunikation du og jeg har undervejs. Det gør jeg for bedst muligt at kunne støtte dig igennem processen. Jeg sletter herefter al kommunikation 3 måneder efter forløbets afslutning.

Jeg deler kun udtalelser og charts m.m. med dit samtykke.

Du har til hver en tid ret til at få tilsendt de specifikke personoplysninger, jeg har omkring dig. På den måde kan du sikre dig, at jeg har de korrekte oplysninger.

Du kan til hver en tid kontakte mig på kontakt@lineditte.dk og bede mig slette de personoplysninger, jeg har om dig. Det er vigtig, at du specifikt skriver, hvilke oplysninger, du ønsker slettet.

Det er kun mig, der har adgang til dine oplysninger og de videregives ikke uden dit samtykke.