SoulSessions & SoulReadings
Line_Ditte_april_073

Soulsessions & Soulreadings


Noget af det jeg elsker allermest er selvudvikling og at kunne gøre en forskel i andre menneskers liv og derfor har jeg taget mine 2 stærkeste værktøjer, jeg selv har mødt på min vej, nemlig Human Design og Coaching og sat dem sammen.

"Alt forandring i ens liv starter med bevidsthed"

Er du klar til at forandre dit liv og leve endnu mere selvkærligt?

Så kontakt mig i dag for at høre nærmere.

Jeg tilbyder følgende:


Hvad er forskellen på en SoulSession og en SoulReading?

Den helt store forskel er, at ved en SoulSession har du mulighed for at sparre med mig og få konkret støtte og værktøjer til lige præcis, der hvor du er i dit liv. Det har du ikke mulighed for, når du bestiller en SoulReading, da den sendes skriftligt over mail.

OBS: Før du booker er det vigtigt, at du kender din præcise fødselsdato, fødselstidspunkt og fødeby. Det har jeg brug for at kende for at kunne læse dit unikke energi.
Kender du ikke det - kan du bestille oplysningerne gennem Rigsarkivet eller Sundhed.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tidligere Kunder siger:

Hej Line 🌟 Du er for vild det passer spot on alt sammen helt vildt 🙏👏 Bliver helt høj af at læse det tusind tak fordi du gav dig tid 💞

- JS
Hej Ditte.
Wow TAK for dine ord. Rammer lige plet på mig, og den vej jeg er på vej ud af nu....💚
Dine ord er virkelig beundringsværdige.

TAK💚

- BA
Hej Line Ditte. Tak det var en helt perfekt udlægning af min person🙏💚

- CH